Information

På den här sidan publiceras aktuell information om föreställningarna – följ sidan för att hålla dig uppdaterad!  Om du inte hittade svaret på din fråga, kontakta arrangören via e-post på adressen lumikuningatar@tampere-talo.fi

 

Tillgänglighet

Uros Live-arenan är tillgänglig och alla våningsplan nås med hiss. Tillgängligheten har även beaktats vid försäljningsställena på arenan.

 

Biljetter

Hälsomyndigheterna har – till och med i sina mest pessimistiska uppskattningar – bedömt att 90–100 procent av finländarna kommer att ha fått vaccinet i slutet av 2021. Detta är anledningen till vårt förtroende och att vi vågar släppa biljetterna till föreställningen. Om evenemanget ändå skulle ställas in eller flyttas, har kunderna möjlighet till återköp eller att se föreställningen på ett annat datum.

 

Ankomst till Uros Live-arenan

Föreställningarna går av stapeln på den alldeles nya Uros Live-arenan mitt i centrala Tammerfors intill utmärkta trafikförbindelser. Arenan nås smidigt till fots eller med cykeln, egen bil eller kollektivtrafiken. Arenan ligger på 600 meters avstånd från järnvägs- och busstationerna.

Adress: Kansikatu 3, 33100 Tammerfors

 

Säkerhet

Kundernas säkerhet är evenemangsarrangörens högsta prioritet.

Vi följer de riktlinjer och rekommendationer om evenemang och allmänna sammankomster som den regionala coronastyrgruppen i Birkaland och regionförvaltningsverket har gett.

Förutsättningen för att evenemanget ska kunna genomföras på ett säkert sätt är att alla som deltar på evenemanget följer hygienrekommendationerna och tar hänsyn till de andra besökarna. Evenemangsarrangören och Uros Live-arenan följer myndigheternas anvisningar och rekommendationer, med vilka vi kan garantera ett tryggt evenemang för publiken, artisterna och medarbetarna. Var med om att ordna ett lyckat evenemang!

 

 

 

Föreställningar

Premiär lördagen den 1 januari 2022 kl. 19
Söndagen den 2 januari 2022 kl. 14 (svenskspråkig föreställning)
Söndagen den 2 januari 2022 kl. 19
Måndagen den 3 januari 2022 kl. 14
Måndagen den 3 januari 2022 kl. 19

  • Föreställningens längd är ungefär två timmar med paus.
  • Isshowen är en familjeföreställning, men den rekommenderade åldersgränsen är 6 år, eftersom vissa scener kan kännas spännande. I föreställningen används ljuseffekter med blinkande ljus.

Aktuellt

Elämys Live är Snödrottningen-isbalettens officiella partner för VIP-paket och resor

Årets första evenemang 2022, den förtrollande isbaletten Snödrottningen, kommer att locka publik från både hemlandet och utlandet och biljettförsäljningen är redan i full gång. För att betjäna både inhemska och utländska turister med allt de behöver har producenterna bakom Snödrottningen tecknat ett avtal med Elämys Live. Samarbetet mellan Elämys Live och Tammerforshuset spirade ur en [...]

Läs mer

Pressmeddelande 16.2.2021

Finländska toppartister inom konståkning, ishockey och föreställande konst i en unik storproduktion på Uros Live-arena i januari 2022 H. C. Andersens älskade berättelse Snödrottningen för första gången på is i Finland. Uros Live-arenan, som invigs i Tammerfors i december 2021, erbjuder en enastående estrad för alla tiders största inhemska isproduktion. I produktionen medverkar konståkarna Kiira Korpi, [...]

Läs mer