Gå till innehållet

Elämys Live är Snödrottningen-isbalettens officiella partner för VIP-paket och resor

Årets första evenemang 2022, den förtrollande isbaletten Snödrottningen, kommer att locka publik från både hemlandet och utlandet och biljettförsäljningen är redan i full gång. För att betjäna både inhemska och utländska turister med allt de behöver har producenterna bakom Snödrottningen tecknat ett avtal med Elämys Live.

Samarbetet mellan Elämys Live och Tammerforshuset spirade ur en ömsesidig vilja att erbjuda unika upplevelsehelheter för alla som älskar föreställande konst, konståkning och ishockey. Genom samarbetet kan vi erbjuda smidiga VIP- och resetjänster i anslutning till den historiska showen på Tammerfors alldeles nya Uros Live-arena det kommande nyåret.

”Vi har många gemensamma mål för hospitality-tjänsterna – båda vill erbjuda de bästa platserna på första parkett och den bästa servicen för alla som älskar upplevelser. Berättelsen om Snödrottningen, som baserar sig på H. C. Andersens klassiska saga, är en fantastisk start för vårt samarbete”, säger Elämys Lives affärschef Jami Palsa entusiastiskt.

Elämys Live är evenemangets officiella VIP-samarbetspartner och researrangör som erbjuder paket med allt som behövs för en perfekt Snödrottningen-upplevelse i Tammerfors – logi, transporter med mera. ”Redan de första dagarna efter att evenemanget offentliggjordes visade att det finns ett stort intresse i hela Finland. Folk vill vara med på evenemanget tillsammans med både familj och vänner”, gläder sig Paulina Ahokas, huvudproducenten för isbaletten Snödrottningen.

Intresse finns även internationellt och framför allt Sverige och Ryssland är intressanta marknader med tanke på evenemangets målpublik.  ”Ishockeystjärnorna Pekka Saravo och Jenni Hiirikoski, som medverkar i föreställningen, är välkända profiler i ishockeykretsarna i Luleå och tack vare dem väcktes intresset därborta med en gång.  Vi kommer att skräddarsy respaket även för utländska grupper och vågar se framemot ett ökat intresse för evenemanget under året”, kommenterar Pasi Latva, VD för Elämys Group.

VIP-paketen till isbaletten Snödrottningen kan bokas här: https://elamyslive.com/tapahtumat/lumikuningatar-jaabaletti/

ELÄMYS LIVE

Elämys Live är en ny finländsk trendsättare inom upplevelse- och evenemangsförsäljning. Bolaget grundades för att tillgodose den växande och allt med mångformiga efterfrågan på idrotts-, underhållnings- och kulturevenemang. Kunderna och fansen förväntar sig högklassiga och unika upplevelser av evenemangsarrangörer. Elämys Lives moderna teknologi, breda erfarenhet och omfattande resurser erbjuder framtidens lösningar som tillfredsställer behoven. Elämys Lives moderbolag Elämys Group är den nya generationens resekoncern som betjänar inom många områden inom turism, från idrottsresor till aktiv semester, affärsresor och evenemang. Elämys Groups varumärken är bland annat Elämysmatkat, OK-Matkat, Matka-Agentit och affärsresebyrån Menestys. Elämys Group har under de senaste åren vunnit flera internationella priser för sitt innovativa, framgångsrika och gränsöverskridande arbete inom rese- och evenemangsbranschen.

Isbaletten Snödrottningen är Finlands alla tiders största isshow. H. C. Andersens älskade sagoklassiker ses nu för första gången som en storproduktion på isen. Det utlovas ett visuellt storslaget audiovisuellt helhetskonstverk med vårt lands internationellt mest renommerade konståknings- och hockeystjärnor: Kiira Korpi, Laura Lepistö, Susanna Rahkamo, Petri Kokko och Mila Kajas, konståkningslaget Marigold IceUnity samt Marko Anttila, Niklas Hagman, Jenni Hiirikoski och Pekka Saravo. Utöver de prominenta skridskostjärnorna har producenterna, evenemangsbolaget Tampere-talo Oy och Kantelinen Company Oy, fört samman internationella topptalanger inom föreställande konst från ljusdesign och regi till manus och kostym i produktionen. Den klassiska sagan Snödrottningen visas i en ny adaption skapad för isen. Musiken är skriven av Tuomas Kantelinen. Showen visas på den alldeles nya Uros Live-arenan den 1–3 januari 2022. Isshowen är en föreställning för hela familjen.

Mer information:

Jami Palsa, affärschef, Elämys Live, +358 (0)40 52 85 100, jami.palsa@elamyslive.com
Paulina Ahokas, verkställande direktör, Tampere-talo Oy, +358 (0)40 55 11 551, paulina.ahokas@tampere-talo.fi