info

Keräämme tälle sivulle ajankohtaista tietoa esityksiin liittyen – seuraathan siis sivustoamme!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään sähköpostitse: lumikuningatar@tampere-talo.fi

Esityksen siirtyminen ja uudet päivämäärät

Lumikuningatar-jääbaletti siirtyi koronarajoitusten vuoksi tammikuulta 2022 vuodenvaihteeseen 2022–2023. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen esitysajankohtaan.

Mietitkö, mihin esitykseen alkuvuodesta siirtynyt lippusi käy? Tarkista ajankohta alta.

Esitykset Tampereen Nokia Arenalla

La 1.1.2022 klo 19 –> Pe 30.12.2022 klo 19 (ensi-ilta, suomenkielinen kertojaääni)
Su 2.1.2022 klo 14 –> La 31.12.2022 klo 14 (ruotsinkielinen kertojaääni)
Su 2.1.2022 klo 19 –> La 31.12.2022 klo 19 (suomenkielinen kertojaääni)
Ma 3.1.2022 klo 14 –> Su 1.1.2023 klo 14 (suomenkielinen kertojaääni)
Ma 3.1.2022 klo 19 –> Su 1.1.2023 klo 19 (suomenkielinen kertojaääni)

Toimi näin:

Käytä lippusi sellaisenaan uutena ehdotettuna ajankohtana

Jos uusi ehdotettu näytösajankohta sopii aikatauluihisi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Saavu lippusi kanssa Nokia Arenalle uutena esitysajankohtana ja nauti elämyksestä.

Lipun vaihto toiseen Lumikuningatar-näytökseen

Jos uusi ehdotettu näytös ei sovi aikatauluihisi, voit vaihtaa lippusi toiseen Lumikuningatar-näytökseen samanhintaisille paikoille, kunhan näytöksessä on tilaa.

Voit hoitaa vaihdon Lippu.fi kautta soittamalla Lippu.fin myyntipalveluun 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tampere-talo@lippu.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Lumikuningatar-vaihto” ja viestiin lipunostajan nimi, tilausnumero, alkuperäinen esitysajankohta ja toivottu esitysajankohta. Hae vaihtoa veloituksetta 30.9.2022 mennessä.

Ryhmäasiakkaat voivat olla sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen ryhmamyynti@tampere-talo.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Lumikuningatar-vaihto” ja viestiin lipunostajan nimi, tilausnumero, alkuperäinen esitysajankohta ja toivottu esitysajankohta. Hae vaihtoa veloituksetta 30.9.2022 mennessä.

Lipun vaihto Tampere-talon lahjakorttiin tai lipun hinnan palautus

Lipun vaihto Tampere-talon lahjakorttiin tai lipun hinnan palautus eivät ole enää mahdollisia. Hakuaika umpeutui 28.2.2022.

Saapuminen Nokia Arenalle

Esitykset koetaan Nokia Arenalla, joka sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Areenalle pääset sujuvasti kävellen, pyöräillen, omalla autolla tai julkisia liikennevälineitä käyttämällä. Areena sijaitsee 600 metrin päässä niin rautatie- kuin linja-autoasemalta.

Osoite: Kansikatu 3, 33100 Tampere

Lue lisää

Esteettömyys

Esteettömyys on huomioitu Nokia Arenan ympäristön suunnittelussa, myös kaikkiin areenan kerroksiin pääsee hissillä. Esteettömyys huomioidaan areenalla myös myyntipisteiden tarjoiluissa.

Lue lisää

Turvallisuus

Asiakkaiden turvallisuus on tapahtumajärjestäjän tärkein prioriteetti.

Noudatamme Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän ja aluehallintoviraston antamia linjauksia ja suosituksia tapahtumien ja kokoontumisten järjestämisestä. Mikäli tapahtuma jouduttaisiin peruuttamaan tai siirtämään, on asiakkailla mahdollisuus palauttaa liput tai siirtää ne uudelle, korvaavalle päivämäärälle.

Turvallisen tapahtuman onnistumiseen edellytys on, että kaikki tapahtumaan osallistuvat pitävät huolen omasta hygieniakäyttäytymisestä sekä huomioi muut tapahtumaan osallistujat. Tapahtuman järjestäjä ja Nokia Arena seuraavat viranomaisten ohjeita ja suosituksia, joilla takaamme yleisölle, artisteille sekä työntekijöille turvallisen tapahtuman. Osallistuthan siis turvallisen tapahtuman onnistumiseen!

Ajankohtaiset

Lumikuningatar-jääbaletin visuaalinen ilme ja roolitus uudistuivat

Tampere-talo Oy:n ja Kantelinen Company Oy:n tuottama Lumikuningatar-jääbaletti saa maailmanensi-iltansa Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 30. joulukuuta 2022. Alkuvuodesta siirtyneen koko perheen suurtuotannon visuaalinen ilme ja roolitus uudistuivat. Lumikuningattaren roolin luistelee moninkertainen taitoluistelun EM- ja MM-mitalisti Laura Lepistö. Kiira Korpi jää pois aikataulusyistä. Lumikuningatar-jääbaletti pohjautuu tanskalaisen Hans Christian Andersenin (1805–1875) klassikkosatuun, ja se yhdistää taitoluistelijat, muodostelmaluistelijat, [...]

Lue lisää

Lumikuningatar-jääbaletti siirtyy koronarajoitusten vuoksi vuodella eteenpäin – uudet esityspäivät ovat 30. ja 31. joulukuuta 2022 sekä 1. tammikuuta 2023

Lumikuningatar-jääbaletti siirtyy uusien koronarajoitusten vuoksi vuodenvaihteeseen 2022–2023. Lumikuningattaren oli tarkoitus saada maailmanensi-iltansa Tampereen uudella Nokia Arenalla 1. tammikuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusiin näytösajankohtiin. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on antanut 23. joulukuuta 2021 uusia koronamääräyksiä, jotka kieltävät kokonaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet. Määräykset ovat voimassa ajalla 25.12.2021–7.1.2022. Rajoituksista ei voi vapautua [...]

Lue lisää

Lumikuningatar-jääbaletti mediassa

Lumikuningatar-jääbaletin lehdistötilaisuus nousi syyskuussa 2021 monessa mediassa uutisotsikoihin. Tutustu tuotantoon ja sen tekijöihin paremmin videohaastatteluiden ja uutisartikkeleiden kautta. STT info Lumikuningatar: Kansainväliset tähdet Silja Dos Reis ja Felipe Montoya Kertun ja Kain rooleihin (22.9.21) Tamperelainen Tampereen Lumikuningattareen mukaan kansainvälisiä tähtiä – Kiira Korpi: On varmasti jännittävä kokemus nähdä minut kovana, äkkipikaisena ja ilkeänäkin (22.9.21) Aamulehti Kiira [...]

Lue lisää

Esittelyssä Silja Dos Reis (Kerttu) ja Felipe Montoya (Kai)

Kertun roolin luistelee Kanadassa asuva Silja Dos Reis, jolla on suomalaiset sukujuuret. Lahjakas taitoluistelija on tunnettu näyttävästä showluistelusta, jossa toteutetaan muun muassa huimia nostoja. Hän on esiintynyt esimerkiksi Cirque du Soleilin Crystal-jääshow’n päätähtenä. Olen unelmoinut siitä, että saisin esiintyä Suomessa, jossa minulla on perhettä ja ystäviä. Vihdoin Suomessa toteutetaan näin upea kansainvälisen tason jääshow! Kuvailisin [...]

Lue lisää