Hyppää sisältöön

Esityksen siirtyminen ja uudet päivämäärät

Lumikuningatar-jääbaletti siirtyi koronarajoitusten vuoksi tammikuulta 2022 vuodenvaihteeseen 2022–2023. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen esitysajankohtaan.

Mietitkö, mihin esitykseen alkuvuodesta siirtynyt lippusi käy? Tarkista ajankohta alta.

Esitykset Tampereen Nokia Arenalla

La 1.1.2022 klo 19 –> Pe 30.12.2022 klo 19 (ensi-ilta, suomenkielinen kertojaääni)
Su 2.1.2022 klo 14 –> La 31.12.2022 klo 14 (ruots. kertojaääni, suom. teksti)
Su 2.1.2022 klo 19 –> La 31.12.2022 klo 19 (suomenkielinen kertojaääni)
Ma 3.1.2022 klo 14 –> Su 1.1.2023 klo 14 (suomenkielinen kertojaääni)
Ma 3.1.2022 klo 19 –> Su 1.1.2023 klo 19 (suomenkielinen kertojaääni)

Toimi näin:

Käytä lippusi sellaisenaan uutena ehdotettuna ajankohtana

Jos uusi ehdotettu näytösajankohta sopii aikatauluihisi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Saavu lippusi kanssa Nokia Arenalle uutena esitysajankohtana ja nauti elämyksestä.

Lipun vaihto toiseen Lumikuningatar-näytökseen

Jos uusi ehdotettu näytös ei sovi aikatauluihisi, voit vaihtaa lippusi toiseen Lumikuningatar-näytökseen samanhintaisille paikoille, kunhan näytöksessä on tilaa. Vaihto oli veloitukseton 30.9.2022 asti. 1.10.2022 alkaen Lippu.fi ja Tampere-talo veloittavat vaihdosta erillisen vaihtomaksun.

Voit hoitaa vaihdon Lippu.fi kautta soittamalla Lippu.fin myyntipalveluun 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tampere-talo@lippu.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Lumikuningatar-vaihto” ja viestiin lipunostajan nimi, tilausnumero, alkuperäinen esitysajankohta ja toivottu esitysajankohta.

Ryhmäasiakkaat voivat olla sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen ryhmamyynti@tampere-talo.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Lumikuningatar-vaihto” ja viestiin lipunostajan nimi, tilausnumero, alkuperäinen esitysajankohta ja toivottu esitysajankohta.

Lipun vaihto Tampere-talon lahjakorttiin tai lipun hinnan palautus

Lipun vaihto Tampere-talon lahjakorttiin tai lipun hinnan palautus eivät ole enää mahdollisia. Hakuaika umpeutui 28.2.2022.

Tekstitys mobiilisovelluksessa

Tarjoamme suomen-, ruotsin- ja englanninkielisen tekstityksen kaikkiin Lumikuningatar-esityksiin. Tekstitys tapahtuu omassa älypuhelimessasi Subtitle Mobile -nimisellä sovelluksella. Alla on tarkempia ohjeita mobiilisovelluksen käyttöönotosta ja käytöstä.

Ennen esitystä:

  1. Lataa maksuton Subtitle Mobile -sovellus (Loitsut Oy) App Storesta tai Google Playstä omaan puhelimeesi ennen esitystä: https://m.subtitles.cloud
  2. Muista ladata puhelimesi akku, sillä tekstitysohjelma kuluttaa akkua.

Toimi näin Nokia Arenalla:

  1. Aseta puhelin äänettömälle tai Älä häiritse -tilaan.
  2. Seuraa sovelluksen ohjeita ja syötä 4-merkkinen koodi: LUMI
  3. Valitse haluamasi tekstityskieli (suomi, ruotsi tai englanti) ja odota esityksen alkua.
  4. Tekstitys alkaa esityksen alkaessa automaattisesti.
  5. Voit säätää näytön kirkkautta koskettamalla näyttöä ja siirtämällä yläreunassa olevaa säädintä.
  6. Voit myös vaihtaa kieltä oikean yläreunan valikosta.
  7. Voit poistua tekstitysnäkymästä painamalla vasemman yläreunan X-symbolia.
  8. Sammuta sovellus esityksen loputtua.

Saapuminen Nokia Arenalle

Esitykset koetaan Nokia Arenalla, joka sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Areenalle pääset sujuvasti kävellen, pyöräillen, omalla autolla tai julkisia liikennevälineitä käyttämällä. Areena sijaitsee 600 metrin päässä niin rautatie- kuin linja-autoasemalta.

Osoite: Kansikatu 3, 33100 Tampere

Lue lisää

Esteettömyys

Esteettömyys on huomioitu Nokia Arenan ympäristön suunnittelussa, myös kaikkiin areenan kerroksiin pääsee hissillä. Esteettömyys huomioidaan areenalla myös myyntipisteiden tarjoiluissa.

Lue lisää

Turvallisuus

Asiakkaiden turvallisuus on tapahtumajärjestäjän tärkein prioriteetti.

Noudatamme Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän ja aluehallintoviraston antamia linjauksia ja suosituksia tapahtumien ja kokoontumisten järjestämisestä. Mikäli tapahtuma jouduttaisiin peruuttamaan tai siirtämään, on asiakkailla mahdollisuus palauttaa liput tai siirtää ne uudelle, korvaavalle päivämäärälle.

Turvallisen tapahtuman onnistumiseen edellytys on, että kaikki tapahtumaan osallistuvat pitävät huolen omasta hygieniakäyttäytymisestä sekä huomioi muut tapahtumaan osallistujat. Tapahtuman järjestäjä ja Nokia Arena seuraavat viranomaisten ohjeita ja suosituksia, joilla takaamme yleisölle, artisteille sekä työntekijöille turvallisen tapahtuman. Osallistuthan siis turvallisen tapahtuman onnistumiseen!

Ajankohtaiset