Hyppää sisältöön

Elämys Live Lumikuningatar-jääbaletin viralliseksi VIP-pakettien kumppaniksi ja matkanjärjestäjäksi

Lumikuningatar

Lumikuningatar-jääbaletti lumoaa vuoden 2022 ensimmäisenä tapahtumana niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin matkaajia, ja lipunmyynti on käynnistynyt todella vilkkaasti. Palvellakseen niin kotimaisten kuin kansainvälisten matkaajien tarpeita, Lumikuningattaren tuottajat ovat tehneet sopimuksen Elämys Liven kanssa.

Elämys Liven ja Tampere-talon yhteistyö lähti molemminpuolisesta halusta tarjota esittävän taiteen, taitoluistelun sekä jääkiekon faneille ainutlaatuisia elämyskokonaisuuksia. Tämä yhteistyö mahdollistaa toimivien VIP- sekä matkapalveluiden tarjoamisen Tampereen upouudelle Uros Live -areenalle tulevaan historialliseen show’hun tulevana uutenavuotena.

”Meillä on paljon yhteisiä tavoitteita hospitality-palveluiden rakentamisen suhteen, haluamme molemmat tarjota ainutlaatuisten elämysten ystäville parhaat eturivin paikat sekä palvelut. H.C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva Lumikuningatar-tarina on mahtava aloitus yhteistyöllemme.”, hehkuttaa Elämys Liven liiketoimintajohtaja Jami Palsa.

Elämys Live toimii tapahtuman virallisena VIP-yhteistyökumppanina sekä matkanjärjestäjänä paketoiden majoitus-, kuljetus- sekä muut Tampereen täydelliseen Lumikuningatar-elämykseen tarvittavat palvelut. ”Ensimmäiset päivät tapahtumajulkaisun jälkeen ovat osoittaneet kiinnostuksen olevan suurta eri puolilta Suomea. Tätä tapahtumaa halutaan tulla todistamaan niin perheen kuin ystävienkin kesken.”, iloitsee Lumikuniningatar-jääbaletin päätuottaja Paulina Ahokas.

Kiinnostusta on ilmennyt myös kansainvälisesti ja erityisesti Ruotsi sekä Venäjä ovat kiinnostavia markkinoita tapahtuman kohdeyleisöä ajatellen.  ”Lumikuningatar-esityksessä mukana olevat jääkiekkotähdet Saravon Pekka ja Hiirikosken Jenni ovat luulajalaisille jääkiekkofaneille erittäin tuttuja hahmoja, joiden ansiosta kiinnostusta siellä on heti.  Räätälöimme Lumikuningatar-matkapaketteja myös Suomen ulkopuolelta tuleville ryhmille ja uskallamme odottaa kasvavaa kiinnostusta tapahtumaa kohtaan vuoden edetessä”, kommentoi Elämys Groupin toimitusjohtaja Pasi Latva.

Lumikuningatar-jääbaletin VIP-paketit voit varata tästä: https://elamyslive.com/tapahtumat/lumikuningatar-jaabaletti/

ELÄMYS LIVE

Elämys Live on uusi suomalainen elämys- ja tapahtumamyynnin suunnannäyttäjä, joka on perustettu vastaamaan urheilu-, viihde- ja kulttuuritapahtumien kasvavaan ja monipuolistuvaan kysyntään. Asiakkaat ja fanit odottavat tapahtumajärjestäjiltä korkealaatuisia, yksilöllisiä elämyksiä. Elämys Liven moderni teknologia sekä laaja kokemus ja resurssit tarjoavat tarpeisiin tulevaisuuden ratkaisut. Elämys Liven emoyhtiö Elämys Group on suomalainen uuden sukupolven matkailukonserni, joka palvelee usealla matkailun osa-alueella urheilu- ja aktiivimatkoista liikematkoihin sekä tapahtumajärjestämiseen. Elämys Groupin brändejä ovat muun muassa Elämysmatkat, OK-Matkat, Matka-Agentit ja liikematkatoimisto Menestys. Elämys on voittanut viime vuosina useita kansainvälisiä palkintoja matka- ja tapahtuma-alalla innovatiivisesta sekä tuloksellisesta työstään matka- ja tapahtuma-alojen välisten rajojen yhdistäjänä.

Lumikuningatar-jääbaletti on Suomen kaikkien aikojen suurin jääshow. H.C. Andersenin rakastettu klassikkotarina nähdään nyt ensimmäistä kertaa suurtuotantona jäällä. Luvassa on visuaalisesti hengästyttävän upea audiovisuaalinen kokonaistaideteos, jota tähdittävät maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä jääkiekkotähdet: Kiira Korpi, Laura Lepistö, Susanna Rahkamo, Petri Kokko, Mila Kajas ja muodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnity sekä Marko Anttila, Niklas Hagman, Jenni Hiirikoski ja Pekka Saravo. Hankkeen tuottajat, tapahtumayhtiö Tampere-talo Oy sekä Kantelinen Company Oy, ovat koonneet jäätuotantoon nimekkäiden luistelutähtien lisäksi kansainväliset esittävän taiteen huiput valosuunnittelusta ja ohjauksesta käsikirjoitukseen ja puvustukseen. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen. Esityspäivät upouudella Uros Live Areenalla ovat 1.-3.1.2022. Kyseessä on koko perheelle sopiva jääshow.

Lisätiedot:

Jami Palsa, liiketoimintajohtaja, Elämys Live, +358 (0)40 52 85 100, jami.palsa@elamyslive.com
Paulina Ahokas, toimitusjohtaja, Tamper-talo Oy, +358 (0)40 5511551, paulina.ahokas@tampere-talo.fi