Hyppää sisältöön

Haluatko päästä esiintymään Lumikuningatar-suurtuotantoon suomalaistähtien kanssa? Haku koe-esiintymisiin avoinna nyt!

H. C. Andersenin rakastettu Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa suurtuotantona 1.-3.1.2022. Kaikkien aikojen suurin kotimainen jäätuotanto nähdään Tampereella joulukuussa 2021 avautuvalla Uros Live -areenalla. Tuotantoon haetaan nyt avoimella haulla mukaan taitoluistelijoita ja jääkiekkoilijoita sekä kotimaan esityksiin että mahdolliselle kansainväliselle kiertueelle.

Koe-esiintymisten kautta valituille luistelijoille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä valitut luistelijat pääsevät esiintymään yhdessä maailmankuulujen suomalaistähtien ja työskentelemään alan huippujen kanssa! Lumikuningatar-jääshow’ssa ovat mukana taitoluistelijat Kiira KorpiLaura LepistöSusanna RahkamoPetri KokkoMila Kajas ja muodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnity sekä jääkiekkoilijat Niklas HagmanMarko AnttilaJenni Hiirikoski ja Pekka Saravo. Tuotannon ohjauksesta ja koreografiasta vastaa merkittävistä musikaali- ja areenatuotannoista sekä menestyneistä jääkoreografioista tunnettu Reija Wäre ja joukkokohtausten jääkoreografiasta mm. Marigold IceUnitynkin valmennuksesta tuttu Anu ”Jääskis” Oksanen.

Haku on käynnissä maaliskuun ajan ja mahdolliset koe-esiintymiset ovat huhtikuussa. Esiintyjiä haetaan Lumikuningatar-esitykseen Tampereelle noin kymmeneen tehtävään. Samalla haetaan esiintyjiä jo mahdollisiin kansainvälisiin esityksiin kaikkiaan noin 40-45 rooliin. Lue lisää koe-esiintymisistä ja hakuprosessista täältä!