Hyppää sisältöön

📽Making of Lumikuningatar: Kurkistus Lumikuningatar-videon kulisseihin

Lumikuningatar-jääshow julkaistiin helmikuussa, mutta taustajoukoissa on tehty kovasti töitä yli vuoden ajan, että ollaan päästy julkaisemaan suurtuotanto koko kansalle. Kulisseissa ollaan muun muassa tehty promovideo, jonka tuotoksen myös yleisö on nähnyt esimerkiksi televisiomainoksen muodossa!

Vaikka videon lopputuotos tiivistyy eri käyttötarkoitusten mukaisesti kolmestakymmenestä sekunnista kahteen minuuttiin, on videon tuotantoon vaadittu pitkiä päiviä ja ammattitaitoinen työryhmä, joka on suunnitellut ja toteuttanut jokaisen yksityiskohdan pieteetillä. Tässä tunnelmia videon kuvauksista!

Kuvauspäivä käynnistetään suunnittelupalaverilla, kuvassa koreografiasta vastaava Reija Wäre ohjeistaa Kiiraa ja Lauraa 📸 Saara Salmi
Kiira Korpi maskeerauksessa ennen kuvausten alkamista 📸 Saara Salmi
Kohtauksia varten varmistetaan että maskeeraus ja valotus ovat kunnossa 📸 Saara Salmi
Puvustuksen tarkistusta ennen kohtauksen kuvaamista 📸 Saara Salmi
Puvustus on suunniteltu tarkkaan yksityiskohtia myöten📸 Saara Salmi
Kuvakulmat ohjataan tarkkaan halutun lopputuloksen varmistamiseksi 📸 Saara Salmi
Lumikuningattaren ohjauksesta ja koreografiasta vastaava Reija Wäre ohjaa pipolätkä-kohtauksessa 📸 Saara Salmi
📸 Saara Salmi
📸 Saara Salmi
📸 Saara Salmi
Lumikuningar-promovideon työryhmä onnellisena päivän päätteeksi 📸 Saara Salmi

Melkoinen tiimi!🙌😍
Haluaisitko sinä päästä esiintymään eturivin huippu-urheilijoiden kanssa? Lumikuningatar-tuotantoon haetaan avoimella haulla mukaan taitoluistelijoita ja jääkiekkoilijoita sekä kotimaan esityksiin että mahdolliselle kansainväliselle kiertueelle. Haku on käynnissä maaliskuun ajan ja mahdolliset koe-esiintymiset ovat huhtikuussa. Lue lisää hakuprosessista täältä!