Föreställningar Biljettkategorier VIP-biljetter Hotellpaket i Lapland Hotels Arena

Biljetter och biljettpaket

I december 2022 kommer vi att uppleva historiska finländska ögonblick, när landets toppartister inom konståkning, ishockey och föreställande konst möts i en unik storproduktion på den alldeles nybyggda Nokia Arena!

Den älskade och magiska berättelsen Snödrottningen, som baserar sig på H. C. Andersens klassiska saga, får premiär den 30 december 2022. På isen ses landets vårt lands mest prominenta, internationellt erkända konståkare och kända hockeyspelare. Upplevelsen bjuder på många bländande och spännande ögonblick i kampen mellan det goda och det onda. Kombinationen av skridskoåkning, hockey, musik, dans och föreställande konst samt verkets visuella fyrverkeri garanterar en unik föreställning. Den klassiska sagan Snödrottningen visas i en ny adaption skapad för isen. Musiken är skriven av Tuomas Kantelinen.

Rollen som Snödrottning spelas av den femfaldiga finska mästaren och trefaldiga EM-medaljisten i konståkning Kiira Korpi. En av stjärnorna på isen är Finlands alla tiders mest framgångsrika idrottare inom singelkonståkning, Laura Lepistö. Med är de europeiska mästarna i isdans och flerfaldiga VM- och EM-medaljisterna Susanna Rahkamo & Petri Kokko, konståkaren Mila Kajas samt det 13-faldiga VM-medaljlaget inom synkroniserad konståkning Marigold IceUnity. Koreografierna är skrivna av legendariska Anu ”Jääskis” Oksanen.

Av landets kända hockeyspelare medverkar i produktionen mannen med den långa NHL-karriären Niklas Hagman, Tapparas ikoniska Pekka Saravo samt landslagskapten Jenni Hiirikoski som är en av Finlands mest framgångsrika kvinnliga hockeyspelare. På isen ser vi även kaptenen i VM-guldlaget tillika kaptenen i Jokerits KHL-lag Marko ”Mörkö” Anttila.

Isshowens produktionsteam består av internationellt renommerade proffs på ljusdesign, regi, manus och kostym. Manus och konceptdesign till storproduktionen har skapats av kanadensiska Melissa A. Thompson, som är känd för bland annat sina koncept för Cirque du Soleil. Musiken till Snödrottningen har skrivits av Tuomas Kantelinen, Finlands internationellt mest kända filmkompositör. Visuell designer och ljusdesigner är Mikki Kunttu som har arbetar på världens största arenor och med världens största produktioner och även rönt internationellt erkännande i Cirque de Soleils produktioner.

Regissör är Reija Wäre, känd från betydande musikal- och arenaproduktioner samt framgångsrika iskoreografier. För kostym ansvarar den internationellt mest kända finländska kostymören Erika Turunen och iskoreografierna för gruppscenerna är skrivna av bland annat Anu ”Jääskis” Oksanen, känd som coach för Marigold IceUnity.

* Förändringar är möjliga

Föreställningar

På grund av de nya coronabegränsningarna flyttar Snödrottningen-föreställningarna till årsskiftet 2022-2023. Datum för den ursprungliga världspremiären på Nokia Arena i Tammerfors var inprickat till årets första dag, 1.1.2022. Redan införskaffade biljetter gäller för föreställningarna under de nya datumen.

Nya datum för Snödrottningen

PREMIÄR: Lördag 1.1.2022 kl 19, flyttas till fredag 30.12.2022 kl 19
Söndag 2.1.2022 kl 14 (svenskspråkig föreställning), flyttas till lördag 31.12.2022 kl 14
(svenskspråkig föreställning)
Söndag 2.1.2022 kl 19, flyttas till lördag 31.12.2022 kl 19
Måndag 3.1.2022 kl 14, flyttas till söndag 1.1.2023 kl 14
Måndag 3.1.2022 kl 19, flyttas till söndag 1.1.2023 klo 19

 • Föreställningens längd är ungefär två timmar med paus.
 • Isshowen är en familjeföreställning, men den rekommenderade åldersgränsen är 6 år, eftersom vissa scener kan kännas spännande. I föreställningen används ljuseffekter med blinkande ljus.

Biljettkategorier

Kategori 1

Från 79 € inkl. serviceavgift
Barn upp till 12 år från 59 € inkl. serviceavgift

Kategori 2

Från 69 € inkl. serviceavgift
Barn upp till 12 år från 49 € inkl. serviceavgift

Kategori 3    

Från 49 € inkl. serviceavgift
Barn upp till 12 år från 39 € inkl. serviceavgift

Biljetter till rullstolsplatsernaförsäljning via Lippupistes telefontjänst och serviceställen. Biljetterna till rullstolsplatserna inkluderar inträde för en ledsagare. Antalet biljetter är begränsat.   

Grupperfråga om biljettpaket för grupper på adressen ryhmamyynti@tampere-talo.fi

 

VIP-biljetter

SNÖDROTTNINGEN FAN-VIP OCH FAMILJE-VIP

Upplev alla tiders isshow tillsammans med artisterna och uppträdarna. Du får träffa artisterna och konstnärerna bakom föreställningen före showen och höra spännande historier om händelser bakom kulisserna. Du får även följa med uppvärmningen före showen!

Paketet innehåller:

 • Arenans bästa platser på de nedre läktarna
 • Egen garderob och smidig gångväg från evenemangsrestaurangen till de bästa platserna
 • Insläpp 1,5 h före showens början utan att köa
 • Smaklig buffé i Nokia Arenas evenemangsrestaurang före showen
 • Chans att titta på artisternas och idrottarnas uppvärmning före showen
 • Efterrätt under pausen tillsammans med den konstnärliga arbetsgruppen och artisterna
 • Fan VIP-pass som minne av upplevelsen

VIP-biljett för vuxna från 175 € (inkl. serviceavgift och moms)
VIP-biljett för barn (under 13 år) från 125 € (inkl. serviceavgift och moms)

 

SNÖDROTTNINGEN EXCLUSIVE-VIP

Upplev alla tiders isshow från sällskapets eget middagsbord och njut av en trerättersmiddag med bordsservering under showen!

Paketet innehåller:

 • Ett reserverat bord för ditt sällskap i Nokia Arenas evenemangsrestaurang på logevåningen
 • Insläpp 1,5 h före showens början utan att köa
 • Den mångsidiga Snödrottningen-trerättersmenyn med bordsservering före showen och under pausen
 • Chans att titta på artisternas och idrottarnas uppvärmning före showen
 • Träff med den konstnärliga arbetsgruppen och artisterna under pausen
 • Exclusive VIP-pass som minne av upplevelsen

*Vinpaket beställs separat i samband med middagen.

Exclusive-VIP från 220 € (inkl. serviceavgift och moms)

Boka boende i nya Lapland Hotels Arena

Lapland Hotels Arena är en ny hotellupplevelse som lever och andas arenans puls och gör besöket i Tammerfors och på Nokia Arena smidigt och enkelt. För dig som köper biljetter till isshowen Snödrottningen erbjuder vi nu specialpriser till vissa rumskategorier.

Misty Comfort 140 e/dubbelrum
Mystique Deluxe 170 e/dubbelrum

Arctic Loft 220 e/2+2 sängar
Arctic Deluxe Loft 290 e/2+2 sängar