Vill du uppträda i en unik storproduktion?

ISBALETTEN SNÖDROTTNINGEN SÖKER KONSTÅKARE, ISHOCKEYSPELARE OCH ISDANSPAR TILL FÖRESTÄLLNINGARNA – SKICKA OSS DIN AUDITIONSVIDEO SENAST DEN 31 MARS 2021

Showen visas på den alldeles nya Uros Live-arenan den 1–3 januari 2022. Repetitionerna pågår i perioder under sommaren och hösten 2021 samt tre veckor före premiären. 

Artisterna deltar i repetitionerna vid olika tidpunkter beroende på rollen i föreställningen. Tidpunkten för repetitionerna för de olika rollerna tillkännages under juni 2021. Repetitionerna hålls i huvudstadsregionen och i Tammerfors. Alla artister ska vara förberedda att delta i repetitionerna med hela ensemblen och i generalrepetitionerna som hålls ungefär under perioden 13–31.12.2021, schemat meddelas separat.

 

Internationell turné
Förhandlingarna om internationella föreställningar av Snödrottningen pågår. Den internationella turnén kommer att genomföras efter premiärföreställningarna i Finland, under åren 2022–2023. Auditionerna för båda produktionerna hålls samtidigt. Kraven för dig som söker till den internationella turnén är minst grundläggande kunskaper i engelska och 18 års ålder. Till de internationella föreställningarna söker vi skridskoåkare till sammanlagt 40–45 roller, inklusive samtliga huvudroller.

 

För att söka, fyll i ansökningsformuläret och skicka in din auditionsvideo till arbetsgruppen som väljer ut artisterna.

 

Anvisningar för anmälan till den virtuella auditionen: 

 • Registrera din anmälan till auditionen på adressen
  https://ssl.eventilla.com/event/jMNOB/FI
 • Om du vill, kan du ladda ned ett en minut långt avsnitt av musiken till föreställningen, skapad av kompositören Tuomas Kantelinen, och använda musiken i din inspelning, men detta är inget krav. Länken till musiken på Drive finns nedan. Kom ihåg att musikavsnittet i videon inte får vara längre än en minut.
  https://drive.google.com/drive/folders/14gBRPkolkkRpsqlh3XDxFmKiLWLdyAVW?usp=sharing
 • Skicka in din ansökan och länken till din auditionsvideo senast klockan 16 (EET) onsdagen den 31 mars 2021. Ladda upp din video på YouTube och lägg in länken i fältet i ansökningsformuläret. Kom ihåg att ställa in visningsbehörigheten/sekretessinställningarna i videoklippet så att vi kan se videon direkt via länken.
 • Arbetsgruppen går igenom inspelningarna den 5–9 april 2021.
 • Inbjudan till de eventuella auditionerna i Helsingfors och Tammerfors skickas ut fredagen den 9 april och de eventuella auditionerna äger rum tisdagen den 13 april i Helsingfors och fredagen den 16 april i Tammerfors. Följ informationen om auditionerna på våra kanaler.

 

Detta vill vi se och höra i din video:

 • Innan musiken och ditt uppträdande börjar, ska du presentera dig själv med namn, ålder, bakgrund inom skridskoåkning och hemort. Ditt namn ska även finnas med i namnet på auditionsvideon som du skickar till oss.
 • Visa upp dina favoritrörelser och element och ditt sätt att åka skridskor – följ musiken och stämningen i ditt uppträdande.
 • Konståkare: Vi vill gärna se vilka hopp, piruetter och glidtekniker du behärskar. Vi vill också få en känsla av din förmåga att leva in dig i musiken och uttrycka känslor genom skridskoåkningen.
 • Ishockeyspelare: visa oss vad du kan på skridskor – din åkning och dina bästa tricks, dina akrobatiska färdigheter som du gärna får överraska oss med. Ge järnet!
 • Vi söker alla slags skridskoåkare i alla åldersgrupper – pojkar, flickor, kvinnor och män, unga som gamla – en mångfald av individer och personligheter, med bakgrund inom både konståkning och hockey. Visa oss vad du kan!

 

Aktuellt

Elämys Live är Snödrottningen-isbalettens officiella partner för VIP-paket och resor

Årets första evenemang 2022, den förtrollande isbaletten Snödrottningen, kommer att locka publik från både hemlandet och utlandet och biljettförsäljningen är redan i full gång. För att betjäna både inhemska och utländska turister med allt de behöver har producenterna bakom Snödrottningen tecknat ett avtal med Elämys Live. Samarbetet mellan Elämys Live och Tammerforshuset spirade ur en [...]

Läs mer

Pressmeddelande 16.2.2021

Finländska toppartister inom konståkning, ishockey och föreställande konst i en unik storproduktion på Uros Live-arena i januari 2022 H. C. Andersens älskade berättelse Snödrottningen för första gången på is i Finland. Uros Live-arenan, som invigs i Tammerfors i december 2021, erbjuder en enastående estrad för alla tiders största inhemska isproduktion. I produktionen medverkar konståkarna Kiira Korpi, [...]

Läs mer