Haluatko päästä esiintymään Lumikuningatar-suurtuotantoon suomalaistähtien kanssa? Haku koe-esiintymisiin avoinna nyt!

H. C. Andersenin rakastettu Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa suurtuotantona 1.-3.1.2022. Kaikkien aikojen suurin kotimainen jäätuotanto nähdään Tampereella joulukuussa 2021 avautuvalla Uros Live -areenalla. Tuotantoon haetaan nyt avoimella haulla mukaan taitoluistelijoita ja jääkiekkoilijoita sekä kotimaan esityksiin että mahdolliselle kansainväliselle kiertueelle.

Koe-esiintymisten kautta valituille luistelijoille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä valitut luistelijat pääsevät esiintymään yhdessä maailmankuulujen suomalaistähtien ja työskentelemään alan huippujen kanssa! Lumikuningatar-jääshow’ssa ovat mukana taitoluistelijat Kiira Korpi, Laura Lepistö, Susanna Rahkamo, Petri Kokko, Mila Kajas ja muodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnity sekä jääkiekkoilijat Niklas Hagman, Marko Anttila, Jenni Hiirikoski ja Pekka Saravo. Tuotannon ohjauksesta ja koreografiasta vastaa merkittävistä musikaali- ja areenatuotannoista sekä menestyneistä jääkoreografioista tunnettu Reija Wäre ja joukkokohtausten jääkoreografiasta mm. Marigold IceUnitynkin valmennuksesta tuttu Anu ”Jääskis” Oksanen.

Haku on käynnissä maaliskuun ajan ja mahdolliset koe-esiintymiset ovat huhtikuussa. Esiintyjiä haetaan Lumikuningatar-esitykseen Tampereelle noin kymmeneen tehtävään. Samalla haetaan esiintyjiä jo mahdollisiin kansainvälisiin esityksiin kaikkiaan noin 40-45 rooliin. Lue lisää koe-esiintymisistä ja hakuprosessista täältä!

Jaa uutinen